3D ПРИНТЕР - ProJet® 460Plus - ВИЖ ТУК !!!
Услуги
Услуги

Какво предлагаме ?

Възможност да реализирате проектите си, желанията и мечтите си.

     Триизмерни макети на всякакви обекти: сграда с всичките й детайли – апартаменти, стълбищни помещения, обзавеждане и т.н.; човешка анатомична фигура; машиностроителни части; скулптури и други. Достатъчно е само да имате обект, изграден в триизмерно файлово изображение и с наша помощ до 48 часа ще можете да го държите в ръцете си! При старите методи - с ръчно моделиране, трябва да чакате повече от месец, за да можете да се насладите на проекта си, но както всички знаем, времето е пари, а в някои случаи – много пари!

       Нашите макети се правят несравнимо по-бързо спрямо стандартните методи за изработка – до 15-20 пъти. Основното предимство е наличието на цветове, което улеснява възприемането на елемента от хората, за които е предназначен, особено ако е макет на сграда или мебел. Има възможност за допълнително фиксиране на цветовете, като боядисване на самите модели, лакиране и т.н.


На каква цена ? 

 

1) Триизмерно цветно прототипиране:
  • Услугата включва принтиране на 3D файл в желан от Вас размер, последваща ръчна обработка за засилване на цветовете и якостта на прототипа. Получените модели са цветни.
  • Цена 2.29лв/см3

2) Триизмерно монохромно прoтотипиране:
  • Едноцветно принтиране на прототип от 3D файл в желан от Вас размер, последваща ръчна обработка за засилване на якостта на прототипа. Получените модели са бели на цвят.
  • Цена 1.99лв/см3

Цените са без ДДС.